Прощальний вечір випускний

2017-06-27

Віддзвенів малиновим голосом останній дзвоник, відійшли іспити ДПА та ЗНО, і ось - прощальний вечір випускний! Сьогодні одинацятикласники попрощалися зі своїм дитинством, рідною школою і вирушать у невідоме прекрасне майбутнє.

Одинадцять років минуло з того часу, коли несміливими хлопчиками і дівчатками вони прийшли до школи. Скільки прочитано, списано зошитів, пораховано задач, проведено дослідів і експериментів! Скільки побачено і скількох нових друзів отримано від долі!

Дорогі випускники!

Ось і настав цей день - день прощання зі школою. Попереду - незвідана даль. Позаду - батьківський поріг, розквітла калина, протоптана стежина у шкільному дворі, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці. Знайдіть себе, своє місце в житті, будьте завжди людьми - що є святішого і дорожчого? Де б не були ви, куди б не закинула вас доля, але отой "солодкий, коханий дим" рідного краю, рідної школи завжди буде поряд з вами. Школа і навчання в ній поволі відпливає у минуле. І, чим тривалішою буде відстань, тим чарівнішими й милішими серцю здаватимуться її обриси.

Не забувайте, що навчилися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі своєї школи, котра дала вам путівку в життя.

Щасливої дороги, дорогі випускники!

/Files/images/vipuskniy_17/IMG_6892.JPG/Files/images/vipuskniy_17/IMG_6898.JPG/Files/images/vipuskniy_17/IMG_6903.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.